OM OSS

Torp Mekansike Verksted AS er et mellomstort mekanisk verksted i Fredrikstad med hovedtyngden av kunder lokalt, og vi produserer alt fra maskindeler til lastpåvirkede bygningskonstruksjoner.

CE-merke

Vi er sertifisert ihht NS-EN 1090-1, og derfor godkjent til å CE-merke det vi leverer av bærende komponenter og byggesett i stål og aluminium.

Erfaring

Vi har lang erfaring med service- og industrioppdrag for lokal prosessindustri, og utfører valsing, knekking, boring, sliping, kapping/kutting, polering, brenning, sveising og maskinering.

Det som i dag er Torp Mekansike Verksted AS, ble startet i 1973 som Karlstad og Johansen AS, og selve verkstedet ligger ved gamle Torp Bruk ved glommastien i Fredrikstad.

Vi er i dag ca 40 ansatte; foruten kontorpersonale og ingeniører består arbeidsstyrken av sveisere, platearbeidere, maskinarbeidere, mekanikere.

Torp Mekansike Verksted AS er godkjent som lærebedrift for sveisere, platearbeidere og industrimekanikere, og vi har nå 3 lærlinger under opplæring.

Vi har ved flere anledninger bidratt med kunnskap og produksjon i forbindelse med bachelorprosjekter ved ingeniøravdelingen til Høgskolen i Østfold.

De ansatte er vår viktigste ressurs for å oppnå våre målsetninger. Vi har mange dyktige, motiverte og kompetente medarbeidere som bidrar med sine erfaringer hver dag på jobb, og vi gjør vårt ytterste for at du som kunde skal bli fornøyd.